Osztálykirándulás? Persze, hogy Algyő!

Algyőn minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes napot töltsön el az osztályod. A Borbála Fürdő az önfeledt pancsolás helyszíne lehet, a Tisza hullámtéri tanösvényen egy nagyot kalandozhattok az osztállyal, míg a Levendula Hotel éttermében egy finom ebédet is elfogyaszthattok! Bringázzatok el Algyőre, ezt az élményt kár lenne kihagynotok!

Algyő a lehető legjobb választás osztálykiránduláshoz! Hogy miért? Már soroljuk is:

– mert Algyőn mindent megtalálsz egy helyen, ami egy szuper osztálykiránduláshoz szükséges: van fürdőnk, tanösvényünk, erdei kilátónk és tájházunk és emellett számos remek programot tudunk nektek még ajánlani. Ráadásként egy An-2-es repülőgépünk is van a Levendula hotelnél, ahol finom és bőséges ebéddel várunk benneteket. Sőt, ha nálunk fogyasszátok el az ebédeteket, ami után garantáltan mind a tíz ujjatokat megnyaljátok, ajéndékként még egy friss levendulaszörppel is megkínálunk benneteket! És persze, az oszifőt is!

– mert nálunk minden programot az osztályotok igényeihez alakítunk, nektek nem lesz más dolgotok, mint megélni egy feledhetetlen napot

– a fürdőzést, az étkezést a sportolási lehetőségeket mind-mind kedvezményesen biztosítjuk az osztályotoknak

– ha asztaliteniszversenyt rendeznétek, vagy közös filvetítéssel ütnétek el az időt délután, nem gond, csak jelezzétek az igényeket és megoldjuk!

Ha szertnétek egy kalandos, csodálatos osztálykirándulást Algyőn, akkor csak szóljatok az osztályfőnöknek, hogy írjon nekünk!

Foglaljuk össze még egyszer, hogy mi is várhat rátok:

Strandolás a Borbála Fürdőben
Igényes, tiszta környezet, folyamatosan fertőtlenített bel- és külétéri gyógy- és élménymedencék.

Étkezés és programok a Levendula Hotelban
Az igényeiteknek megfelelő menüt készítünk, amit akkor fogyaszthattok el, amikorra kéritek. Jár mellé még egy-egy pohár levendulaszörp is. Az étkezés után az udvaros és a hangárban számos lehetőség a kikapcsolódásra (asztalitenisz, filmvetítés, kutyás bemutató stb.) előzetes egyeztetés alapján. A programokért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Tisza hullámtéri tanösvény felfedezése
A hat állomásból álló 2,5 km-es hosszúságú, különleges növényflórája tanősvény kellemes sétára ad lehetőséget a Tisza árterében, ahol megismerkedhettek a kubikgödrök világával, az erdő ajándékaival és a Tisza élővilágával is.

An-2 repülőgép a Levendula hotel mellett
A repülőgép motorja ugyan nem üzemképes, de valamennyi műszer hiánytalanul megtalálható benne, így a gép a legapróbb részletekig minden szükséges alkatrésszel rendelkezik.

Tájház
Eredetileg kovácsműhelyként funkcionáló épület a XX. század elejétől Elekes László kovácsmester tulajdonában állt. A több mint százéves, hagyományos parasztházban jelenleg az 1930-as, illetve 1970-es éveket bemutató kiállítást láthatunk.

Erdei kilátó és pihenőhely
A kilátó 15 méter magas. Található még a területen védőház, erdei bútorok, padok és asztalok, tűzrakó helyek.

 

EZERJÓFŰ Gyógynövénykert
Élőhely szerint mutatja be a gyógy- és fűszernövényeket. A vadon élő, gyűjthető fajtákat, a hazánkban termesztett gyógy- és fűszernövényeket, virágoskertek növényeit, gyümölcsöt termő növényeket, illetve olyan növényeket melyek hazánkban nem honosak.

Információ:

Algyői Levendula Hotel és Étterem:
+36-20-284-0494
+36-62-765-975
recepcio@levendulahotelalgyo.hu
andor.gyevitur@gmail.com