Szobáink

A hotel 18 db kétágyas szobával rendelkezik, ebből 1 szoba akadálymentesített, valamint 2 szobát családok számára alakítottunk ki. Minden szobánk klímával, széffel, minibárral, hajszárítóval, telefonnal és síkképernyős televízióval felszerelt, a hotel területén ingyenes Wifi biztosított vendégeink számára.

Standard szoba:

16 db standard szoba található a hotel alsó, és felső szintjén, melyekből 1 szoba akadálymentesített. A szobák kétágyasak, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik.
Levendula Hotel szoba  (19)Levendula Hotel szoba  (15)


Családi standard szoba:

Ez a szobánk nagyobb területű, a hotel emeletén található, egy lakrészből áll. Kimondottan családok részére lett kialakítva, 4 fő kényelmes elhelyezésére szolgál. Két ágyon és egy kihúzható kanapén tudnak aludni vendégeink, külön fürdőszoba tartozik hozzá.
Levendula Hotel szoba  (29)Levendula Hotel szoba  (1)Családi superior szoba:

A 2 légterű superior szobánk a földszinten helyezkedik el, szintén 4 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A szoba egy két ágyas lakrészből, valamint egy kihúzhatós kanapés lakrészből áll, külön fürdőszobával rendelkezik.
Levendula Hotel szoba  (2)Levendula Hotel szoba  (14)


A szobaárak tartalmazzák:

A szobaárak tartalmazzák az ÁFA-t, ingyenes wifi használatot, a Borbála Gyógyfürdőbe (2,3 km távolságra a hoteltől) való belépést 1 alkalomra.
Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, amely 18 év felett fizetendő, melynek összege 200 Ft / fő / éj.
Az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján legkésőbb 11:00 óráig kell elhagyni a szobákat.
Lemondási feltételek: Az érkezést megelőző 7.napon túli lemondás esetén nincs semmi kötelezettség, 1-7. napon lévő lemondásnál a teljes összeg
40%-át köteles kifizetni, amennyiben az érkezési napon mondja le a foglalást, akkor az összeg 100%-t köteles megfizetni a megrendelő.
Fizetési feltétel: A megrendelést követően 5 munkanapon belül a visszaigazolásban feltüntetett bankszámlaszámra a teljes összeg 40%-át kötelesek megfizetni.
Babaágyat kérésre tudunk biztosítani.